Palvelut

Eläinfysioterapia koirille & hevosille

Fysioterapian keinoin voidaan auttaa potilasta, joka kärsii esim. kiputilasta, hermoston tai tuki- ja liikuntaelimistön ongelmasta tai kuntoutuu traumasta/operaatiosta. Kuntoutuksen ohella fysioterapiasta saa mm. keinoja urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn. Vastaanotto käynti sisältää eläimen omistajan ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa potilas saa kotiohjeet vastaanotolla valituista harjoitteista.

Fysioterapiassa käytän menetelminä manuaalista käsittelyä ja terapeuttisia harjoitteita. Manuaalinen käsittely on hierontaa, nivelten mobilisointia ja käsittelyä, mahdollisen arpikudoksen käsittelyä. Terapeuttiset harjoitteet ovat yksilöllisesti valittuja liikeharjoitteita. Liikeharjoitteissa voidaan käyttää apuna esim. tasapainotyynyjä tai erilaisia alustoja.

Mikäli eläin on sairas, varaathan ensin ajan eläinlääkärille, fysioterapia eläinlääkärin ohjeen mukaan.

Ratsuhevosen fysioterapiassa huomioidaan kokonaisuus, jolloin myös ratsastaja hyötyy fysioterapiasta. Valittujen liikeharjoitteiden pohjalta ratsastaja voi kehittää mm. omaa kehonhallintaansa ja lihastasapainoa ja päästä näin vaikuttamaan optimaalisesti hevosensa liikkumiseen.

Koiran fysiikkavalmennukset verkossa

Hopin jumppakoulu

Koiran jumppatunnit ovat oheisharjoittelua urheilukoiran lajitreenien tueksi. Tavoitteena on tukea koiran lihaskuntoa, sekä ennalta ehkäistä koiran urheiluvammoja. Jumpasta hyötyvät myös koirat, jotka eivät aktiivisesti harrasta koiraurheilua.

Hopin jumppakoulu sopii ohjaajalle, joka haluaa huolehtia koiran fysiikasta kotiharjoittelun avulla ja pystyy lähettämään videoita etäopelle. Jumppakoulun kesto on 6 viikkoa ja se toteutetaan 3 osassa.

Osa 1 sisältää:

  • Lähtötason kartoituksen ja jumppaohjeet. Kesto 4 viikkoa.

Osa 2: Itsenäisen työskentelyn jakso, kesto 4 viikkoa

Osa 3: Kesto 2 viikkoa, nykytilanteen kartoitus ja jatko-ohjeet.

  • Toteutuu yksilöohjauksena sovitun alustan kautta. Esim. facebook, whatsapp
Hinta 60e – Mukaan voit hypätä koska vaan!

Urheilukoiraksi Livan matkassa

Kokonaisuus sopii pennuille, sekä koirille, jotka eivät ole jumpanneet aiemmin. Harjoitteet on jaettu kolmeen osioon pennun kasvun mukaan. Valmennuksessa saat ohjeistuksen kirjallisena sekä videoin. Omiin videoihisi saat ohjeistusta viikoittain.

TOKO valmennukset 2024 Oulussa

ILMOITTAUTUMINEN avoinna 6.1 alkaen sähköpostiin info@tmijennir.fi. Ilmoittautuminen on sitova.
Esteen sattuessa oman paikan voi myydä eteenpäin. 

Huhti-Toukokuu 2024

Kurssipäivät 21.4, 5.5, 12.5, 19.5

Paikka: Kuivasjärven halli, Ratsastuskentäntie 5, Oulu

1.TOKO-pohjat Pentukurssi, tai lajin vasta aloittajalle sopiva kurssi, klo 13-14.00, 3 koirakkoa. Koirakot työskentelevät yksin sekä yhtaikaa. Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen koirakolle.  Kurssipäivien aiheita: Palkkiovihjeiden merkitys ja rakentaminen, ruoka ja leikki, vaihtaminen, targetit, tyhjään lähetyksen pohjat, noudon pohjat.

Hinta 111e, sis alv 24%

2. TOKO- Teema, klo 14-15.00, 3 koirakkoa. Koirakot työskentelevät yksin sekä yhtaikaa. Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen koirakolle. Kurssipäivien aiheet muokkautuvat osallistujien tarpeista. Esim. Seuruu, eteenlähetykset, noudon palaset, liikkeiden välit. Koirakko voi tulla tunnille tuomalla myös oman tokopähkinän pureskeltavaksi. Aiheita treenataan jokaisen koirakon taitotason mukaan.

Hinta 111e, sis alv 24%

3. TOKO-Sirkus klo 15-16.30, 6 koirakkoa. Koirakot työskentelevät kentällä yhtaikaa.

Maneesi on jaettuna kahteen osaan kehään kehänauhalla. Tehtävät ovat muokattavissa koirakon teknisen osaamisen mukaan, kokonaisia tokoliikkeitä tai liikkeiden osia. Tavoitteena on vahvistaa koirakon yhteistä tekemistä ja treenikuplaa onnistumisten kautta.

Jokaisella kerralla harjoitellaan myös paikallaolot. Jokaisella koirakolla on 2x15min pulmanurkka yksilöllistä ohjausta.

 Hinta 111e, sis alv 24%

 

Syksy 2024

Kurssipäivät: 29.9, 6.10, 20.10, 3.11, 17.11

Paikka: Kuivasjärven halli, Ratsastuskentäntie 5, Oulu

 1. TOKO-pohjat Pentukurssi tai lajin aloittajille sopiva kurssi, klo 12-13.00, 3 koirakkoa. Koirakot työskentelevät yksin sekä yhtaikaa. Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen koirakolle.  Kurssipäivien aiheet: Palkkiovihjeiden merkitys ja rakentaminen, ruoka ja leikki, vaihtaminen, targetit, tyhjään lähetyksen pohjat, noudon pohjat.

Hinta 136e, sis alv 24%

2. TOKO-pohjat JATKO, klo 13-14.00, 3 koirakkoa. Kevään kurssilaisilla mahdollisuus jatkoryhmään. Koirakot työskentelevät yksin sekä yhtaikaa. Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen koirakolle.

Hinta 136e, sis alv 24%

3. TOKO- Teema, klo 14-15.00, 3 koirakkoa. Koirakot työskentelevät yksin sekä yhtaikaa. Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen koirakolle. Kurssipäivien aiheet muokkautuvat osallistujien tarpeista. Esim. seuruu, eteenlähetykset, noudon palaset, liikkeiden välit, tunnari. Koirakko voi tulla tunnille tuomalla myös oman tokopähkinän pureskeltavaksi. Aiheita treenataan jokaisen koirakon taitotason mukaan

Hinta 136e, sis alv 24%

 

4. TOKO-Sirkus klo 15-16.30, 6 koirakkoa. Koirakot työskentelevät kentällä yhtaikaa.

Maneesi on jaettuna kahteen osaan kehään kehänauhalla. Tehtävät ovat muokattavissa koirakon teknisen osaamisen mukaan, kokonaisia tokoliikkeitä tai liikkeiden osia. Tavoitteena on vahvistaa koirakon yhteistä tekemistä ja treenikuplaa onnistumisten kautta.

Jokaisella kerralla harjoitellaan myös paikallaolot. Jokaisella koirakolla on 3x15min pulmanurkka yksilöllistä ohjausta.

Hinta 140e, sis alv 24%

Ota yhteyttä sähköpostilla, jos haluaisit tilata toko- tai jumppakoulutuspäivän omalle paikkakunnallesi. Matkakulut tapauskohtaisesti.